Helden on Tour

Chronisch ziek zijn is topsport

Vaak vragen onze klanten na een succesvolle afronding van de IVA aanvraag: ‘wat nu, hoe ga ik verder?’ Ons antwoord daarop is de Stichting Helden on Tour. Deze stichting zet zich in voor mensen met een chronische aandoening die elke dag opnieuw weer vechten voor hun gezondheid. Fysiek misschien beperkt, maar de geest nog immer fit! Helden on Tour biedt diverse programma’s aan om te sporten en te bewegen en zich maatschappelijk te ontwikkelen.Stilstand is achteruitgang

Dit geldt zeker voor mensen met een chronische aandoening. Niks doen is geen optie. Door te sporten, te bewegen en maatschappelijk betrokken te blijven, wordt je fysiek en mentaal sterker, krijg je meer zelfvertrouwen en kun je je sociale netwerk uitbreiden.

Het positieve effect van sporten

Om het ziekteproces positief te beïnvloeden is structureel sporten, bewegen en betrokken blijven bij de maatschappij van essentieel belang. Met haar programma’s Positive Sports, Positive Worx en Positive Life wil Helden on Tour mensen motiveren en inspireren om positief betrokken te blijven bij de maatschappij.

Het Jaarprogramma van Helden on Tour

De Positive-programma’s maken onderdeel uit van een jaarprogramma dat onder meer bestaat uit dagelijkse en wekelijkse sportactiviteiten aangevuld met themadagen en events. Ter inspiratie en motivatie organiseert Helden on Tour een aantal eigen unieke sportevenementen (fietsen, nordic walking, etc.) en neemt deel aan bestaande events passend binnen het jaarprogramma.

UwVerzuimregisseur helpt u via haar Stichting Helden on Tour bij het gezonder inrichten van uw leven

Wilt u meer weten over Helden on Tour?
heldenontour.nl

 


triangle-down