Wij zijn UwVerzuimregisseur

Wij staan voor u klaar!

UwVerzuimregisseur heeft een landelijk netwerk van register casemanagers, inkomensadviseurs en arbeidsdeskundigen. We zijn vanuit het hele land inzetbaar.ONS VERHAAL

Theo van Neerven, oprichter UwVerzuimregisseur én Parkinson-patiënt:

“Ik kreeg de diagnose Parkinson toen ik 50 was. Een paar jaar verder in mijn ziekte was het tijd om afscheid te nemen van dpo2, het bedrijf in personeelszaken dat ik in 2003 oprichtte. Ik heb toen van de nood een deugd gemaakt en ben, als ervaringsdeskundige, mensen met een chronisch progressieve ziekte gaan helpen bij het doorlopen van het Poortwachterproces.”

UwVerzuimregisseur bestaat inmiddels alweer bijna 5 jaar. Het gaat goed en een ruime honderdvijftig procedures verder durven we te zeggen dat we hard nodig zijn. Inmiddels helpen we mensen met allerlei soorten chronische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, COPD, Multiple Sclerose (MS), Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Alzheimer, ALS, Huntington en Reuma. Daarnaast hebben we onze dienstverlening uitgebreid met financieel inzicht, coaching, rechtsbijstand, belastbaarheidsonderzoek, re-integratieadvies, workshops voor werkgevers en trainingen voor patiënten.

Hieronder een greep uit een aantal UwVerzuimregisseur-filmpjes waaronder de Werkwaarde podcasts en een mini-documentaire van Zorginstituut Nederland.


Promotievideo 2024 | UwVerzuimregisseur
UwVerzuimregisseur begeleidt werknemers en ondernemers met een chronisch progressieve aandoening in werk, inkomen en uitkering.


DE MISSIE: HET VERHAAL VAN THEO
Heb je een chronisch progressieve ziekte, of ken je iemand die dit heeft? Dan wil je de podcast met Theo van Neerven niet missen.


DE VISIE: HET VERHAAL VAN REINOUT
Wil je weten wat de gevolgen van volledige arbeidsongeschiktheid zijn? Dan wil je de podcast met Theo van Neerven, Inge van de Waarsenburg & Reinout Slee niet missen over de waarde van werk voor chronisch progressieve zieke werknemers.


CHRONISCH PROGRESSIEF ZIEK & WERK
UwVerzuimregisseur begeleidt de chronisch progressieve zieke werknemer in werk en uitkering. Wij begrijpen waarmee de zieke werknemer worstelt en helpen u graag verder.


PSYCHOSOCIALE ZORG: ZIEKZIJN DOET VEEL MET JE
In deze mini-documentaire van het Zorginstituut Nederland vertelt Theo van Neerven over het belang van psychosociale zorg bij ernstige ziekten.


Cliënten vertellen

Bekijk hieronder een aantal persoonlijke verhalen van cliënten over hun ervaringen met UwVerzuimregisseur. Herkent u uzelf in de verhalen of wilt u meer informatie na het bekijken van de video’s? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.


MIRELLA – MEDEWERKER DAGBESTEDIG
“Ze luisteren naar je, om samen het eerlijke verhaal te vertellen”


KARIN – MUZIEKDOCENT BASISONDERWIJS
“Ik vond het fijn dat er iemand met verstand van zaken naast me zat”


HANS – DOCENT RECHTEN
“Zelf heb ik nog steeds niet door hoe erg het eigenlijk is. Mijn baas had zoiets, het valt nogal mee.”


DIRK – GRIPPER
“Het gaf me veel rust dat er iemand naar mijn zaak keek die het ook begreep”


GERBEN – MANAGER KWALITEIT
“Het geeft rust, het gevoel dat je gesteund wordt en dat je er niet alleen voor staat.”


RUUD – SITE MANAGER
“Voor mij was het heel belangrijk om zelf het moment van stoppen te bepalen.”


GERLACH – GLOBAL SERVICES DIRECTOR
“Persoonlijk, ze gaan met je mee. Ik hoefde er geen 5 minuten over na te denken, er was meteen een klik.”


CONNY – MEDEWERKER DIERENOPVANG
“Ik zou niet weten hoe ik het in m’n eentje had moeten doen, eerlijk gezegd”


SILVIA – SCHOOLMAATSCHAPPELIJK WERKSTER
“Ik had echt fantastisch werk. Dat ik dit moest opgeven op mijn 46ste, was echt niet leuk.”

ONZE REGISSEURS WERKEN LANDELIJK

Wij werken met een landelijk netwerk van register casemanagers, inkomensadviseurs en register arbeidsdeskundigen en zijn in alle provincies vertegenwoordigd. Wij stellen ons hieronder aan u voor.

Reinout Slee

Directeur & Arbeidsdeskundige

Onze missie is een mooiere toekomst voor werknemers met een chronisch progressieve aandoening. Belangrijk hierbij vind ik dat de werknemer zelf moet kunnen bepalen wanneer door te gaan, te stoppen of starten met werk. We brengen de complexiteit van wet- en regelgeving terug naar eenvoud en bieden begeleiding aan zoals we dit zelf ook zouden willen.

Theo van Neerven

Oprichter & Lotgenoten coach

De oprichting van UV was de eerste stap in mijn missie om chronisch progressieve zieken te helpen de regie over hun werkzame leven in eigen hand te nemen. Ik help hen daarbij als lotgenotencoach. Door mijn ervaring als allround HR ondernemer én ervaringsdeskundige ken ik de situatie aan beide kanten van de tafel en sta ik garant voor creatieve oplossingen.

Portret Christel Dekker UV

Christel Dekker

Financieel planner & coach

Van heel dichtbij maak ik helaas mee hoe de ziekte van Parkinson je leven beïnvloedt. Mijn kennis en ervaring als gespecialiseerd casemanager en financieel planner zet ik dan ook graag in voor mensen met een progressieve ziekte. Mijn drive: samenwerken voor het best passende resultaat en zien dat hierdoor rust en ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden.

Ed Spiering

Juridisch adviseur

Met een tomeloze drive sta ik UwVerzuimregisseur met raad en daad bij. Met mijn 20 jaar juridische topervaring en diepgaande kennis van sociale zekerheid steun ik de werknemer met het grootst mogelijke begrip. Omdat ze het zo verdienen. U kunt bij mij terecht voor alle juridische zaken van procederen, beroep tot aan bezwaar aantekenen.

Margriet Hekkert

Lotgenoten Coach

Ik breng rust in het leven van werknemers waarvan de wereld op z’n kop staat door ziekte. Dit doe ik vanuit mijn expertise als trainer én vanuit mijn ervaringsdeskundigheid. Mijn specialisaties zijn rouwverwerking, communicatie en energiemanagement. Bij voorkeur werk ik in de natuur. Want daar heerst rust, worden problemen als vanzelf luchtiger en ontdekken we samen nieuwe paden.

Wendy Risseeuw

Backoffice medewerker

In mijn rol als backoffice medewerker ondersteun ik bij het regelen van praktische en organisatorische zaken. Dit omvat onder andere het beheren van de mailbox en het inplannen van afspraken. Mijn doel is om onze adviseurs te ontlasten van administratieve taken, zodat zij zich volledig kunnen richten op het begeleiden van mensen met een chronisch-progressieve aandoening.

Trajectadviseur \ Uwverzuimregisseur

Iris Korver

Trajectadviseur

Je bent chronisch ziek en je hebt een baan. Je merkt dat het werken niet meer gaat zoals voorheen. Je moet door een woud aan regels. Ik ben niet alleen ervaringsdeskundige met chronisch ziek zijn, maar ook casemanager verzuim. Soms zijn een luisterend oor én het stellen van de juiste vragen al voldoende.

Alfons Daanje Verzuimregisseur

Alfons Daanje

Verzuimregisseur & Arbeidsdeskundige

Mijn kracht ligt in complexe zaken, situaties ordenen en omzetten naar heldere acties of vervolgstappen. Met mijn ervaring als Arbeidsdeskundige stel ik alles in het werk om voor een ieder het proces helder te krijgen en wat er voor nodig is om dit te bereiken. Groningse nuchterheid combineer ik met pragmatische daden

Brigitte Schutzelaars

Verzuimregisseur & Arbeidsdeskundige

In mijn werk als verzuimregisseur en arbeidsdeskundige combineer ik mijn expertise, levenservaring en interesse in de mens. Ik merk dat ik hierdoor mensen goed kan helpen in het oerwoud van regels en wetten in de sociale zekerheid.

Nelleke van Heeswijk-Stigter

Verzuimregisseur & Arbeidsdeskundige

Als een chronische (progressieve) ziekte je overkomt is het fijn om mensen met kennis van zaken om je heen te hebben die JOU als mens zien. Vanuit mijn ervaring en expertise als arbeidsdeskundige en rouw- en verliesbegeleider, wil ik er voor jou zijn. Er komt zoveel op je af…

Steffie Thijssens

Lotgenoten coach

Als coach mag ik een stukje meelopen op je levenspad in een periode die ingekleurd wordt door een chronische ziekte. We gaan samen kijken vanuit rust en ruimte hoe deze ervaring te integreren. Samen op zoek naar wat wel nog kan; een zoektocht van binnen naar buiten om de regie in eigen handen te houden.

Suzanne de Moor

Financieel planner

Als mens wil ik anderen helpen in een onzekere fase van hun leven. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerken. Ik haal veel voldoening uit het bieden van duidelijk financieel inzicht, zodat ik mensen kan begeleiden naar een nieuwe fase in hun leven. Financieel inzicht brengt rust en helpt bij het nemen van betere beslissingen.

Anita Zijderveld Verzuimregisseur

Anita Zijderveld

Verzuimregisseur & Arbeidsdeskundige

Graag bied ik mensen een helpende hand. Ik help de complexe materie van de wetten en regels rondom arbeidsongeschiktheid en WIA-aanvraag eenvoudig uit te leggen. Vervolgens help ik bij de aanvraag zelf en ga ik mee naar afspraken bij het UWV. Doel is een eerlijke beoordeling voor mijn client.

Hans Moor

Financieel planner

Als mensen door ziekte worden getroffen, komen zij allerlei fysieke, emotionele en financiële “uitdagingen” tegen. Deze laatste uitdaging neem ik als Financieel Planner samen op door de huidige, maar vooral ook toekomstige financiële situatie in kaart te brengen. Mijn ervaring is dat dit rust en houvast geeft. Daar ga ik voor.

Verzuimregisseur Veronique Tjong - A - Sie

Veronique Tjong-A-Sie

Verzuimregisseur

Door mijn ervaring als register casemanager, re-integratiedeskundige spoor 2 en werkgeluk deskundige weet ik dat werkgeluk ook ‘niet meer werken’ kan zijn. We gaan samen naar de bedrijfsarts, medisch specialist of het UWV. Ik denk met je mee over praktische zaken en ondersteun je op de weg naar een eerlijke WIA-beoordeling.

Lotgenoten Coach UwVerzuimregisseur

Joanna Pike

Lotgenoten Coach

Op mijn 45e bleek ik een invaliderende, aangeboren bindweefselziekte te hebben. Ik moest mezelf opnieuw uitvinden. Genezen was niet mogelijk, maar ik leerde te herstellen en vond nieuw perspectief in mijn leven. Als lotgenoot zet ik mijn jarenlange coachervaring in om chronisch zieken te ondersteunen bij aanvaarding van wat is, rouwen om wat was en het samen zoeken naar perspectief.

Stefaan Swaak

Zorgregisseur

Mijn expertise is het herkennen en bespreekbaar maken van mantelzorg. Mijn doel is altijd om naast een werknemer of werkgever te staan en samen de balans te herstellen en regie (terug) te krijgen. Als echte helper en kenner van het ingewikkelde zorglandschap lever ik graag een bijdrage aan de dienstverlening van UwVerzuimregisseur.

Jacqueline Olijerhoek

Re-integratiespecialist

In mijn werk als mediator en re-integratiespecialist doe ik er alles aan om een ander, van een ongewenste naar een (meer) gewenste situatie te begeleiden. Hierbij staat uw gezondheid centraal. Samen gaan we voor een zo passend mogelijk resultaat.

Sandra de Groot

Verzuimregisseur

Ik ondersteun chronisch zieken met mijn kennis over de complexe WIA-materie, die zoveel impact heeft. Door open en duidelijk uitleg te geven wil ik écht van betekenis zijn. Ik kan het niet mooier maken dan het is, maar hierdoor staat het leven misschien iets minder op z’n kop.

Gerrianne Menzo

Gerrianne Menzo

Backoffice medewerker

Als chronisch zieke voel ik me betrokken bij anderen voor wie werken niet (altijd) vanzelfsprekend is. Met copywriting en backoffice werkzaamheden wil ik ervoor zorgen dat anderen in een soortgelijke situatie zien dat ze er niet alleen voor staan; UwVerzuimregisseur is er voor u.


Onze opdrachtgevers

triangle-down