Wij zijn UwVerzuimregisseur

Wij staan voor u klaar!

UwVerzuimregisseur heeft een landelijk netwerk van register casemanagers, inkomensadviseurs en arbeidsdeskundigen. We zijn vanuit het hele land inzetbaar.ONS VERHAAL

Theo van Neerven, oprichter UwVerzuimregisseur én Parkinson-patiënt:

‘Ik kreeg de diagnose Parkinson toen ik 50 was. Een paar jaar verder in mijn ziekte was het tijd om afscheid te nemen van dpo2, het bedrijf in personeelszaken dat ik in 2003 oprichtte. Ik heb toen van de nood een deugd gemaakt en ben, als ervaringsdeskundige, mensen met een chronisch progressieve ziekte gaan helpen bij het doorlopen van het Poortwachterproces.

UwVerzuimregisseur bestaat inmiddels alweer bijna 5 jaar. Het gaat goed en een ruime honderdvijftig procedures verder durven we te zeggen dat we hard nodig zijn. Inmiddels helpen we mensen met allerlei soorten chronische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, COPD, Multiple Sclerose (MS), Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Alzheimer, ALS en Reuma. Daarnaast hebben we onze dienstverlening uitgebreid met financieel advies, coaching, rechtsbijstand, belastbaarheidsonderzoek, re-integratieadvies, workshops voor werkgevers en trainingen voor patiënten‘.

Hieronder een greep uit een aantal UwVerzuimregisseur-filmpjes waaronder de Werkwaarde podcasts en een mini-documentaire van Zorginstituut Nederland.


PSYCHOSOCIALE ZORG: ZIEKZIJN DOET VEEL MET JE
In deze mini-documentaire van het Zorginstituut Nederland vertelt Theo van Neerven over het belang van psychosociale zorg bij ernstige ziekten.


DE OPRICHTING: HET VERHAAL VAN THEO
Heb je een chronisch progressieve ziekte, of ken je iemand die dit heeft? Dan wil je Werkwaarde podcast #8 met Theo van Neerven niet missen.


DE GROEI: HET VERHAAL VAN REINOUT
Wil je weten wat de gevolgen van volledige arbeidsongeschiktheid zijn? Dan wil je Werkwaarde podcast #21 met Theo van Neerven, Inge van de Waarsenburg & Reinout Slee niet missen over de waarde van werk voor chronisch progressieve zieke werknemers.


De ervaringen met UwVerzuimregisseur

Bekijk hieronder de persoonlijke verhalen van onze cliënten waarom het niet meer ging op het werk en wat UwVerzuimregisseur voor hun heeft betekend. Herkent u zichzelf in één van de verhalen of wilt u meer informatie na het bekijken van de video’s?

Vraag dan een gratis gesprek aan. U kunt UwVerzuimregisseur bereiken door het invullen van het kennismakingsformulier.

Aanvraagformulier kennismakingsgesprek


GERBEN – MANAGER KWALITEIT IN ROTTERDAM
“Het geeft rust, het gevoel dat je gesteund wordt en dat je er niet alleen voor staat”


HANS – DOCENT RECHTEN IN EINDHOVEN
“Zelf heb ik nog steeds niet door hoe erg het eigenlijk is. Mijn baas had zoiets, het valt nogal mee”


RUUD – SITE MANAGER IN MAASTRICHT
“Voor mij was het heel belangrijk om zelf het moment van stoppen te bepalen”


GELACH – GLOBAL SERVICES DIRECTOR IN EINDHOVEN
“Persoonlijk, ze gaan met je mee. Ik hoefde er geen 5 minuten over na te denken, er was gelijk een klik”


SYLVIA – SCHOOLMAATSCHAPPELIJK WERKSTER IN SPECIAAL ONDERWIJS
“Ik had echt fantastisch werk. Dat ik dit moest opgeven op mijn 46ste, was echt niet leuk”


ONZE REGISSEURS WERKEN LANDELIJK

Wij werken met een landelijk netwerk van register casemanagers, inkomensadviseurs en arbeidsdeskundigen en zijn in alle provincies vertegenwoordigd. Wij stellen ons hieronder aan u voor.

Reinout Slee

Directeur en trajectadviseur

“Onze missie is een mooiere toekomst voor werknemers met een chronisch progressieve aandoening. Belangrijk hierbij vind ik dat de werknemer zelf moet kunnen bepalen wanneer door te gaan, te stoppen of starten met werk. We brengen de complexiteit van wet- en regelgeving terug naar eenvoud en bieden begeleiding aan zoals we dit zelf ook zouden willen.”

Nicoline van Klaveren

Verzuimregisseur

“Een bevlogen verzuimregisseur die met u meegaat op afspraak. Met ruime ervaring als arbeidsdeskundige. Een eerlijke beoordeling die recht doet aan de situatie vind ik heel erg belangrijk, net als het uit handen nemen van praktische zaken waardoor er minder zorgen zijn. Naast dit werk ben ik ook zelfstandig WIA-expert en WGA-casemanager.”

Theo van Neerven

Oprichter en lotgenotencoach

“De oprichting van UV was de eerste stap in mijn missie om chronisch progressieve zieken te helpen de regie over hun werkzame leven in eigen hand te nemen. Ik help hen daarbij als lotgenotencoach. Door mijn ervaring als allround HR ondernemer én ervaringsdeskundige ken ik de situatie aan beide kanten van de tafel en sta ik garant voor creatieve oplossingen.”

Wendy Lugthart

Ambassadeur

“Ik heb zelf Parkinson en heb ruime ervaring als communicatie marketing specialist. U kunt bij mij terecht voor het organiseren van een gratis koffiemoment of een presentatie voor UwVerzuimregisseur op locatie tot aan meedenken, connectie maken en communiceren. Lees ook eens mijn online magazine: issuu.com/genietvanhetleven”

Ed Spiering

Juridisch Adviseur

“Met een tomeloze drive sta ik UwVerzuimregisseur met raad en daad bij. Met mijn 20 jaar juridische topervaring en diepgaande kennis van sociale zekerheid steun ik de werknemer met het grootst mogelijke begrip. Omdat ze het zo verdienen. U kunt bij mij terecht voor alle juridische zaken van procederen, beroep tot aan bezwaar aantekenen.”

Jacco Los

Financieel Adviseur

“Met mijn 25 jaar lange ervaring als financieel planner ben ik de financieel professional die u, de werknemer met een chronische ziekte en uw partner, het financiële inzicht voor de toekomst kan geven toegepast op uw eigen situatie. Dankbaar om te ervaren dat dit u rust en energie geeft.”


triangle-down