UwVerzuimregisseur gaat verder

Wij staan voor u klaar!

UwVerzuimregisseur heeft een landelijk netwerk van Register en Case Managers.
We zijn vanuit het hele land inzetbaar.ONS VERHAAL

Theo van Neerven, oprichter UwVerzuimregisseur én Parkinson-patiënt:

‘Ik kreeg de diagnose Parkinson toen ik 50 was. Een paar jaar verder in mijn ziekte was het tijd om afscheid te nemen van dpo2, het bedrijf in personeelszaken dat ik in 2003 oprichtte. Ik heb toen van de nood een deugd gemaakt en ben, als ervaringsdeskundige, mensen met een chronisch progressieve ziekte gaan helpen bij het doorlopen van het Poortwachterproces.

UwVerzuimregisseur bestaat inmiddels alweer 4 jaar. Het gaat goed en een ruime honderd procedures verder durven we te zeggen dat we hard nodig zijn. Inmiddels helpen we mensen met allerlei soorten chronische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, MS, ALS en Reuma. Daarnaast hebben we onze dienstverlening uitgebreid met financieel advies, coaching, rechtsbijstand, belastbaarheidsonderzoek, workshops voor werkgevers en trainingen voor patiënten.’

ZIEKZIJN DOET VEEL MET JE
In deze mini-documentaire van het Zorginstituut Nederland vertelt Theo van Neerven over het belang van psychosociale zorg bij ernstige ziekten.

Bekijk de gehele documentaire via
YouTube: www.youtube.com/watch?v=-1DcysPEeSs

DE WERKWAARDE PODCAST
Heb je een chronisch progressieve ziekte, of ken je iemand die dit heeft? Dan wil je Werkwaarde podcast #8 met Theo van Neerven niet missen.

Te beluisteren via SoundCloud
soundcloud.com/werkwaarde

DE WERKWAARDE PODCAST
Wil je weten wat de gevolgen van volledige arbeidsongeschiktheid zijn? Dan wil je Werkwaarde podcast #21 met Theo van Neerven, Inge van de Waarsenburg & Reinout Slee niet missen over de waarde van werk voor chronisch progressieve zieke werknemers.

Te beluisteren via SoundCloud
soundcloud.com/werkwaarde


ONZE REGISSEURS WERKEN LANDELIJK

Wij werken met een landelijk netwerk van Register Case & Care Managers managers en zijn in alle provincies vertegenwoordigd. U kunt UwVerzuimregisseur bereiken door het invullen van het kennismakingsformulier.

Aanvraagformulier kennismakingsgesprek


triangle-down